Och dagens trädkramare är....

Och dagens trädkramare är....(trumvirvel)...Tekla! 

Vi tar dagen från början. Efter frukost satte Micke sina två fruar och fem barn i bilen....nja inte riktigt kanske men jag tycker det är väldigt roligt att reta Micke med detta, speciellt när han ibland inte orkar med den första...

På vägen till Solberg stod det renar och betade. Det var första gången för flera i bilen att se renar. Det verkar som den dåliga bilhumorn har smittat av sig till flera i bilen. Här är några exempel på kommentarer i bilen:
Där var en ren som hade en klocka runt halsen, den var klockren... 
Men där var en ren som stod precis mellan vägen och diket - det var en vägren....

Vi kom fram till Solberg. Förutom vi själva fanns det en skolklass och ytterligare en familj. Ett verkligen guldläge när man är nybörjare. Inga köer, inga som swishar förbi hänsynslöst utan bara koncentration på skidåkningen. 

Både Alicia o Tekla imponerade. Det krävdes inte många åk innan de lämnade barnbacken och var uppe i gröna backen. Och efter lunchen provade de även på blå backe. Egentligen var nog inte backarna något problem utan utmaningen låg nog i att hoppa av från ankarliften... Alicia lyckades pricka några diken, Tekla kom av i en fart som förde in henne bland träden, därav blev Tekla dagens trädkramare!

Inga sura miner här inte👍

Inte ens en sur min när jag väljer först att fotografera henne innan jag hjälper henne upp.

Men det var inte bara Tekla o Alicia som hade problem med liften. Både jag och Micke lyckades fastna med jackorna. 

Ljugarbänken!

Coola brudar!
Gräddmustachtävling! Tina kunde tyvärr inte vara med i tävlingen eftersom hon drack jägermeister och då blir det inte lika fin mustasch!

På kvällen var vi bjudna till Mickes chefer, Eva & Sverker på middag. De hade precis flyttat in i en ny lägenhet. Huset de hade flyttat in i är väldigt speciellt.

De bor ju så klart i takvåningen med stor balkong med utsikt över hela stan. 
Barnen tyckte huset var supercoolt. Hissen kunde man kalla på inne i lägenhet.
Nu ligger alla trötta i sängarna och väntar på John Blund förutom Micke  och Iris som redan snarkar gott! 






Kommentarer :

#1: Anonym

Så mysigt 😆😁💓 ni har, värker som att det går bra m alla barnen 👫👭🏂⛷️. hur har Iris det är hun ute hela dagen? Allt väl hos oss, det går bra m Zelda hun är kung. Kram från mamma 💞🤗🙋

skriven
#2: Sara

Vilket gäng alltså! Ni ser ut att ha det riktigt härligt! Grymt att ha hela skidbacken så gott som för er själva! Kram

skriven

Kommentera inlägget här :