Mysdag!

Som jag skrev tidigare idag så har dagen gått i ett lugnt tempo. Vi flöt runt i våra myskläder, den ena snyggare än den andre. Några vägrade dock att sjunka så lågt (läs Tina & Elliott). Familjen Ljunggren har behärskat sig så inte en enda brakskit har hörts eller för den delen luktats. Luktar det något så kommer det alltid från Iris...

Humle o Dumle (Märtha &Alicia) verkar dock ha fritt blås på sitt rum. Ingen förutom dem själva kan andas där inne.

Eftersom solen lyste på oss idag och det var alldeles vindstilla passade vi på att grilla korv och marshmallows nere vid grillkåtan. Hur mysigt som helst! 
Jag är också med säger Iris...


Vi upptäckte till vår fasa att vi glömt att ta med oss pulkmadrasserna. Efter att jag hade sprungit runt några varv på Hampnäs hittade jag dock en rulle svarta sopsäckar. Med sittunderlag i sopsäckarna tog vi oss an backen. Skaren på snön var dock ganska hård vilket gjorde uppdraget ganska svårt. Vi var för tunga för att åka uppe på skaren medan snön var för hård för att forma sig efter oss. Lite åk blev det och vi fick erfara som sig bör hur det var att ha snö innanför jackorna.

Snöbanan!
Elliott kör skalbagge stilen!
Även Tina och jag åkte!

Efter pulkaåkningen sprang barnen till gympasalen och sprallade loss medan jag o Tina sörpla rödvin o spelade Ticket to ride.
Kvällen avslutades med att Elliott o Tekla bakade glutenfria supersmarriga minimunkar som de sen bjöd på (ja, Elliott har dragit med munkjärnet än en gång genom halva Sverige). Nu är det dags att krypa till kojs eftersom det blir en tidigare dag imorgon bitti! Vi hörs!

Kommentarer :

#1: Mamma 💞

Hej kära du alltid lika roligt att läsa dina mejl, skönt att ni trivs 🌄🍺 skönt att ni bara fisar o ikke är uvennar. Fina bilder 💕🙋. Går det bra m Iris, eller frysar hun. Va gör ni när ni ska löna på Ski? Allt väl hos oss 😋 Zelda sköter sig bra. Kram från mamma 💞

skriven
#2: Tore Övemar

Hej på er!
" Va synd att inte Micke fick ha med sig en lekkamrat "
Ni ser ut att ha det bra! fina bilder. Är ni ömma i Häcken efter åken?
Må så gott!
Kramar från Tore & Ulla

skriven

Kommentera inlägget här :